ПАКЕТНА ЦЕНА ДО КЛЮЧ

Куполна къща с диаметър 10м (2 етажа)

ИКОНОМИЧЕН ВАРИАНТ

 

Разгъната площ: 126 м2

Цена с ДДС: 115794лв. или 59130

Цена на кв.м: 469 € 

Разрез

Светла височина 1 етаж: 2,60м

Светла височина 2 етаж: 3,00м

Разпределение 1 етаж

Площ: 78 м2

Разпределение 2 етаж

Площ : 48 м2

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

1. Изграждане на ивичен фундамент, включително анкериращи елементи. *Цената е за равен терен, без да се отчита денивелацията. Окончателната цена се формира след геоложки доклад.

2. Изграждане на дървена подова конструкция и носеща конструкция на купола от дъговидни носещи слоесто слепени греди от иглолистен дървен материал (смърч с клас на якост GL24 в съответствие с EN 1194 и нормени показатели в съответствие с EN 386) със сечение 250х100мм и допълнителни дървени греди и дъски от иглолистен импрегниран дървен материал, изграждане на дървена подова конструкция на 2 ниво и дървена стълба (*дървената стълба - икономичен вариант), звукоизолация. 

3. Доставка и монтаж на ограждаща конструкция и изолации: OSB 15мм, ветроустойчива и водоустойчива мемрана 120 гр/м², Минерална каменна вата 15 см, Пароизолация LDS, Ламперия: северен смърч, обработена с натурални масла и вакси. Влагоустойчивите OSB плоскости да са с нулево съдържение на формалдехид: Клас E0 (EN 120)

4. Доставка и монтаж на външна облицовка: дървени керемиди от сибирска лиственица, клас 1 в съответствие с изпитване съгласно стандарт EN 15083-1 (EN84), положени в 3 слоя.

5. Доставка и монтаж на дървена дограма с двуслоен стъклопакет (19,4 м2), входна врата. Прозорец отгоре - автоматичен - Velux.

6. Изграждане на каркасна дървена конструкция на вътрешни стени, облицовка с гипсокартон, с предвидена шумоизолираща система и шумоизолираща вата.

7. Изграждане на вътрешни инсталации: Електро (включително доставка и монтаж на ел.табло, оборудвано с дефектнотокова защита, ключове и контакти), ВиК (включително санитарно оборудване, бойлери)

8. Доставка и монтаж на настилки (включително первази), подови и стенни плочки в мокрите помещения

9. Доставка и монтаж на интериорни врати 

 

*Цената е с ДДС
*Цената е с включени труд и материали
*Не е включена цена за проектиране.
*Срок на изпълнение 3 месеца от датата на приемане/подписване работен проект (*в зависимост от местоположението и достъпността на парцела)

 

Архитектурни разпределения: арх. Стефан Вълканов­ за Сферата 123 ООД


Всички права запазени